Hn6vqwsssu61rywi3ueg

Minitraining Grip op Stress

Ontdek hoe je een burn-out voorkomt en breng weer energie en plezier in je leven

Ik nodig je graag uit voor deze training

In deze minitraining ontdek jij hoe je een burn-out voorkomt en weer energie en plezier in je leven terug kunt brengen.

In 3 dagen gaan we aan de slag met grip op jouw stress. Zowel in je eigen digitale leeromgeving, als in de community Lekker Leven in Balans ontvang je filmpjes waar je veel uit leert, stel ik je vragen die je flink uitdagen en geef ik je oefeningen die je direct kunt toepassen.

Elke dag krijg je een nieuwe module met een nieuw onderwerp. Zo krijg je stapje voor stapje de grip op je leven terug en ontdek je weer waar jij energie van krijgt.

Wat je krijgt:

Welkomstmodule

Een test waarmee je zelf je stress kunt testen.

Een geleide ontspanningsmeditatie om je zorgen mee los te laten en de spanning van je af te spoelen

Module 1 - Op weg naar veerkracht

Je leert wat stress is, maar belangrijker: je leert hoe je het kunt herkennen en wat de valkuilen zijn en natuurlijk krijg je een oefening om daar beter mee om te leren gaan.

Module 2 - Energie & plezier

Ben je vergeten wie jij bent? Wat jij leuk vindt? In deze module gaan we dat herontdekken. Ook gaan we aan de slag met je uit je hoofd en wat meer in je hart te halen.

Module 3 - Wat wil ik van het leven?

Vind jij het ook zo moeilijk om 'nee' te zeggen? Dan is dit jouw module. Je leert wat jij belangrijk vindt en je leert om dat te verbinden met de dingen die jij in je dagelijks leven doet.

Bonus: Module 4 - De vergeten kant van stress

In heel veel stresscoachingtrajecten wordt het fysieke deel van je stress overgeslagen, genegeerd of vergeten. En dat terwijl we de effecten die lichaam en geest op elkaar hebben nu toch echt kennen. Daarom een klein extraatje waarin we het gaan hebben over beweging, voeding en slaap.


Your Instructor


Clair van den Boogaard
Clair van den Boogaard

Clair geeft je het stuur weer terug. Ze helpt je de controle over je leven terug te krijgen, je stress of burn-out achter je te laten voor een Lekker Leven in Balans.


Frequently Asked Questions


Wanneer begint deze training?
Deze training begint nu en eindigt nooit! De modules worden in de 3 komende dagen vrijgegeven. Jij bepaalt wanneer je begint en hoe lang je er over doet. En je hebt geluk! Als je je inschrijft voor 10 december dan kan je ook nog mee doen in de online sessies die elke avond om 20:30 uur worden gehouden in de (besloten) Facebookgroep Lekker Leven in Balans. Tijdens deze sessies ontvang je meer informatie, inzicht en oefeningen en heb je de kans om je vragen te stellen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden in de facebookgroep. Geen facebook? Geen probleem. De dag na de sessie worden ze geüpload in je online leeromgeving.
Hoe lang heb ik toegang tot deze minitraining?
Wat dacht je van de rest van je leven? Nadat je je hebt ingeschreven heb je onbeperkte toegang tot deze training voor zolang als jij dat wilt.

Get started now!